Sophie de giraf ®

€ 18,50
Inclusief belasting

Sophie de giraf: een stuk speelgoed gemaakt van 100% natuurlijk rubber.

Aantal

  • Natuurlijke Verzorgingsproducten Natuurlijke Verzorgingsproducten
  • Snelle levering Snelle levering

Het eerste babyspeelgoed dat al uw zintuigen meer dan 55 jaar lang heeft geprikkeld.

Het uitzicht


Met 3 maanden is het gezichtsvermogen van de baby 1/10 en zijn oog ziet alleen nog maar contrasten. Dankzij de donkere en contrasterende vlekken over het hele lichaam trekt het de aandacht van de baby en wordt het een vertrouwd en geruststellend object omdat het gemakkelijk te herkennen is voor hem.


De hoorzitting


Uitgerust met een fluitje, vermaakt en stimuleert het het gehoor van de baby. Sophie's grappige geluidsgiraffe wanneer ze wordt ingedrukt, zal haar in staat stellen om de oorzaak-gevolgrelatie in een tweede stap te begrijpen.


De smaak


Gemaakt van 100% natuurlijk rubber en voedselverf, kan Sophie de giraf veilig gekauwd worden. Dankzij de soepele textuur en de vele kauwbare delen (oren, hoorns, benen) is het ideaal om het tandvlees van uw baby te ontlasten tijdens tandflitsen.


De aanraking


Aanraking is het belangrijkste communicatiemiddel van het kind met de buitenwereld. Sophie's lieflijkheid stelt haar gerust en geeft haar baby fysiologische en emotionele reacties.


Het reukvermogen


De speciale geur van natuurrubber van Hevea geeft Sophie de giraffe een heel bijzonder kenmerk, waardoor het kind haar kan identificeren tussen al haar andere speelgoed.

616400